Een goede vriend van me heeft me kort geleden een belangrijke boodschap aangereikt: "Als je vragen hebt, keer naar 'binnen' en voel, je kunt alle antwoorden bij jezelf vinden."

Dat het volgen van zijn advies me zoveel zou brengen kon ik toen niet vermoeden. Alles wat ik voelde, vond ik normaal en zocht daar geen antwoorden in. Tot vandaag, 8 maart 2016. Ik ging het ineens herkennen.

Het leren luisteren naar mijn gevoel heeft geleid tot inzichten. Eerst hele persoonlijke inzichten die me rust gaven en het mogelijk maakten in mijn ik-ben-kracht te blijven. Me door niets en niemand van de wijs te laten brengen. Voelen en weten.

Vandaag waren de inzichten anders. Deze gingen mij persoonlijk aan, maar ook anderen. Ik voelde dat ik ze behoor te delen. Een informatiestroom die te waardevol is om voor mezelf te houden.

Wat in deze Community gedeeld wordt, is een rechtstreekse weergave van wat ik vanuit de informatiestroom heb opgeschreven. De woordkeuze en de inhoud zijn mij niet bewust bekend. Lees en voel. Neem datgene wat resoneert tot je, geheel vrijblijvend.

In Lak'esh (ik ben de andere jij)

9 maart 2016