Een warm welkom op de website van De Huisheks.

Vergeten kennis en weetjes

De insteek van de website De Huisheks was aanvankelijk -in januari 2016- bedoeld om oude kennis en weetjes af te stoffen en te delen met anderen die zelfstandig onderzoeken hoe we met onze lichamelijke en mentale gezondheid om kunnen gaan. Kruiden, kristallen, voeding en alternatieve geneeswijzen. Het zat allemaal in de pen.

Nu we 2 jaar verder zijn, valt het op dat er erg weinig over kruiden, kristallen, voeding en alternatieve geneeswijzen gepubliceerd is. Dan maar heroverwegen wie die Huisheks nou eigenlijk is en dat laat een heel ander licht schijnen op wat deze Heks in Huis heeft.

Ja, het gaat nog steeds over het delen van oude kennis en weetjes. Vergeten en bijna vergane kennis over onze lichamelijke en mentale gezondheid, maar dan in een andere vorm. Vrijwel alleen maar inzichten 'van binnenuit' om anderen  te helpen herkennen hoe het ook alweer zat.

Gezondheid is -welbeschouwd- niet iets wat we van buitenaf tot ons kunnen nemen. Niet met voeding, niet met medicijnen, niet met kruiden of kristallen. Die kunnen slechts ondersteunen in het herstel naar gezondheid. Daarom vanaf nu geen artikelen meer over kruiden, kristallen, voeding en geneeswijzen.

Wel blijven de links en leestips naar gedegen aanbieders van informatie over de voornoemde (zelfhulp)onderwerpen.

Veel leesplezier.

Hartelijke groet,

De Huisheks.

 

Nota bene: Alles op deze website wordt geheel vrijblijvend aangeboden. Pas uw eigen waarheidsvinding toe. Wat voor De Huisheks werkt, hoeft niet voor iedereen hetzelfde te zijn. Toepassing van de hier gedeelde informatie blijft te allen tijde uw eigen verantwoordelijkheid. Daar waar informatie wetenschappelijk onderbouwd is, zal dat er bij vermeld staan.